wczytywanie

LILLEHAMMER rammemadrass

Cena: 3749,00

Kod:

Lommefjærer garanterer en bedre tilpasning til kroppen på grunn av sin elastisitet. Vi tilbyr fylling med 7 forskjellige, optimalt oppdelte soner.

 

 

 

7 hardhetssoner
7-sone-systemet kjennetegnes av at hver av fjærene er plassert i en egen materiallomme.Fjærene er ikke koblet til hverandre, noe som gjør at hver av dem fungerer separat, uavhengig av den andre. Et slikt arbeid hindrer at madrassen bøyer seg bare ved å trykke på en del av den.

 

 

 Hypoallergisk madrass
Strukturen av madrassen og materialene som ble brukt under produksjonen sikrer et totalt fravær av allergifremkallende stoffer. Madrassen egner seg derfor ideelt for personer med allergi.

 

 

 Materialet som trekker bort varme og fuktighet sikrer tilstrekkelig ventilasjon av madrassen.

 

 

 

 Kokosnøttmatte er et naturlig råstoff som kommer fra kokosnøtskallet. Den har utmerkede termiske egenskaper og sikrer luftsirkulasjon inne i madrassen. På grunn av sin naturlige struktur er kokosnøttfiber lett, pustende og har antiallergiske egenskaper. Den er svært fleksibel, absorberer både svette og fuktighet fra det nærmeste miljøet. Takket være den kokosnøttplaten som ble brukt i madrassen, er madrassen mye mer stivere samt mer motstandsdyktig mot deformasjon.

 

Lateksskum er en blanding av syntetisk lateks og naturlig melk av gummitre. Lateks er et holdbart og elastisk materiale, det tilpasser seg perfekt til kroppen og sikrer en god nattesøvn. Takketvære hullsystemet, er innsiden av madrassen kontinuerlig ventilert. I lateksmadrassene fra vår kolleksjon er lateksinnhold svært høyt, den varierer fra 50-65%.Det høye innholdet av naturlig lateks øker betydelig madrassens fleksibilitet og holdbarhet.

 

 

Hard madrass
Madrass med høy hardhet, designet for folk som foretrekker stive madrasser.

Størrelse [cm]

Størrelse [cm]

Størrelse [cm]

Størrelse [cm]

Størrelse [cm]

Størrelse [cm]

Nyhetsbrev

Registrer deg og motta en 2% rabattkode for ditt første kjøp!

ładowanie Databehandling pågår ...

Vi samarbeider med:

do_gory